Tuesday, March 2, 2010

På tide å runde av

Januar ble en travel måned. Det var utrolig mye som skulle ordnes med før vi kunne reise, og ting tar som vanlig mer tid enn man tror…. Vi arrangerte workshop, ordnet med avskedscruise, lagde rapporter m.m.

Det føltes veldig rart å skulle si ha det og avslutte rundt omkring. Jeg var ikke på noen måte klar for å reise, men akkurat det var det jo ikke opp til meg å bestemme….

Vi tok avskjedene i flere runder så vi skulle rekke alle. Jeg har blitt kjent med utrolig mange hyggelige mennesker i løpet av dette året. Siste fredagen før vi dro hadde vi huset fullt – ca 30 stk – til en skikkelig avskjedsfest.

Mandag 1. februar var det så duket for avskjed. Det føltes helt uvirkelig å forlate Tukulusho avenue. Jeg var helt sikker på at jeg bare skulle bort en liten tur for så å komme tilbake igjen. Den følelsen har vel ikke helt gitt seg ennå…….

Jeg ankom Gardermoen flyplass i 16 minusgrader – iført slippers! Den overgangen var litt brutal…. Deretter ble det et par dager hjemme før jeg fløy nordover for å drive oppfølgingsarbeid i Nordkapp kommune. Det var veldig koselig å komme opp dit og treffe folk igjen.

Jeg har hatt en helt fantastisk opplevelse gjennom 13 måneder i Zambia. Når jeg sitter her nå er det helt umulig å gi noen slags oppsummering av året – til det er det alt for mange små og store inntrykk som det er vanskelig å sette ord på. Jeg håper at dere som har lest bloggen har fått et lite inntrykk av hverdagen min, og så gleder jeg meg til å dele mer med dere etter hvert.

Takk til Fredskorpset og Nordkapp kommune for at jeg fikk denne muligheten!

1 comment:

  1. Hello! Excellent blog and great job! I'd like to have your Flag on my flag counter. I need your help for my collection… So, please, simply visit my website about “unusual stamps”: http://www.eryx.it/dentelli/index.htm
    Greetings and good luck!

    ReplyDelete